Usein esitettyjä kysymyksiä

Miten löydän tietyn tuotteen potilasoppaan tai käyttöohjeet?

Käyttöohjeet ammattikäyttöön:

  1. 1. Valitse Continent (manner) > Country (maa) > Languages (kielet). Valitse Continue (jatka).
  2. 2. Anna tuotteen nimi tai mallinumero tai valitse suodatusperusteeksi Segment (segmentti), Category (luokka) tai Family (tuoteperhe).
  3. 3. Valitse Search (haku).

Näkyviin tulevat valitulle maalle ja tuotteelle hyväksytyt käyttöohjeet.

 

Potilaan oppaat:

  1. 1. Valitse Continent (manner) > Country (maa) > Languages (kielet). Valitse Continue (jatka).
  2. 2. Anna tuotteen nimi tai mallinumero ja valitse Search (haku).
  3. 3. Voit myös valita tietyn tuotteen linkin.

Näkyviin tulevat maalle ja tuotteelle hyväksytyt potilaan oppaat.

 

Miksi maani puuttuu luettelosta? (Vain käyttöohjeet)

Maallesi ei ehkä tällä hetkellä ole hyväksyttyjä sähköisiä käyttöohjeita. Tuotteen mukana toimitetaan painetut käyttöohjeet. Jos tarvitset kopion käyttöohjeista, ota meihin yhteys käyttämällä asianmukaisia yhteystietoja kohdasta Global Locations and Contacts | Abbott U.S..

Miksi tuote puuttuu maani luettelosta? (Vain käyttöohjeet)

Tuotetta ei ehkä ole hyväksytty käyttöön valitussa maassa ja/tai sille ei ehkä tällä hetkellä ole hyväksyttyjä sähköisiä käyttöohjeita. Tuotteen mukana toimitetaan painetut käyttöohjeet. Jos tarvitset kopion käyttöohjeista, ota meihin yhteys käyttämällä asianmukaisia yhteystietoja kohdasta Global Locations and Contacts | Abbott U.S..

Voinko käyttää toisen maan potilasopasta tai käyttöohjeita?

Ei, kussakin maassa on käytettävä kyseisen maan potilasoppaita ja käyttöohjeita.

Miten käytän sähköistä potilasopasta tai käyttöohjeita?

PDF-tiedostojen lukemiseen tarvitaan Adobe Reader 6.0 tai uudempi.

Napsauta PDF-tiedoston nimeä hakutuloksissa. Tiedosto tulee näkyviin selaimessasi. Voit tallentaa tiedoston, kohdistaa siihen hakuja tai tulostaa sen Adobe Reader ohjelman toimintojen avulla. Adobe Systemsin ilmainen PDF Reader ohjelma on saatavilla täältä via Adobe Systems.

Suositeltavia selaimia ovat:

  • Chrome. Ladattavissa Google sivustosta.
  • Mozilla Firefox. Ladattavissa Mozilla sivustosta.
  • Microsoft Edge. Ladattavissa Microsoft sivustosta..
  • Safari. Ladattavissa Apple sivustosta.

Miten voin tarkastella potilasoppaan tai käyttöohjeiden aiempia versioita?

Yhdysvaltojen ulkopuolella asiakkailla on hakutuloksissa käytettävissä laajennustoiminto, jolla saadaan näkyviin aiemmat versiot, asiakirjan numerot ja julkaisupäivämäärät.

Miten tiedän, onko potilasoppaaseen tai käyttöohjeisiin tehty muutoksia?

Potilasoppaisiin ja käyttöohjeasiakirjoihin voidaan ajoittain tehdä muutoksia, mutta tässä sivustossa on aina käytettävissä uusin versio.

Miten saan ilmoituksen, jos käyttöohjeisiin on tehty muutoksia turvallisuussyistä?

Abbottilla on muodollinen määritysprosessi sille, milloin korjaavat toimenpiteet (Field Safety Corrective Action, FSCA) ovat tarpeen. Toisinaan korjaaviin toimenpiteisiin voi sisältyä kiireellinen korjaus asianmukaisiin käyttöohjeisiin. Tällöin Abbottin prosessi edellyttää, että kaikille kyseisen tuotteen hankkineille terveydenhoitopalvelujen tarjoajille lähetetään turvallisuustiedote, jossa kerrotaan käyttöohjeisiin tehdystä muutoksesta. Jos sivustossa olevia käyttöohjeita on päivitetty turvallisuussyistä, päivityksen syy on ilmoitettu RevisionType (muutostyyppi) kentän alapuolella.

Miten lataan sähköisen potilasoppaan tai käyttöohjeet omalle tietokoneelle?

Avaa uusin versio napsauttamalla PDF-tiedoston nimeä hakutuloksissa. Tiedosto tulee näkyviin selaimessasi. Voit tallentaa tiedoston, kohdistaa siihen hakuja tai tulostaa sen Adobe Reader ohjelman toimintojen avulla. Adobe Systemsin ilmainen PDF Reader ohjelma on saatavilla täältä via Adobe Systems.

Miten tulostan sähköisen potilasoppaan tai käyttöohjeet?

Avaa uusin versio napsauttamalla PDF-tiedoston nimeä hakutuloksissa. Tiedosto tulee näkyviin selaimessasi. Voit tallentaa tiedoston, kohdistaa siihen hakuja tai tulostaa sen Adobe Reader ohjelman toimintojen avulla. Adobe Systemsin ilmainen PDF Reader ohjelma on saatavilla täältä via Adobe Systems.

Mistä löydän tuote-etiketin symbolien määritelmät?

Tuote-etiketin symbolien määritelmät sisältyvät kaikkiin potilasoppaisiin ja käyttöohjeisiin. Useimmin käytettyjen yhdenmukaistettujen symbolien selitykset saat näkyviin napsauttamalla tätä.

Miten voin pyytää painetun potilasoppaan tai käyttöohjeiden kopion?

Ota yhteys asiakaspalveluun puhelimella, faksilla tai sähköpostilla.

Avaa pyyntölomake verkossa valitsemalla haluamasi käyttöohje. Ohjeet tähän ovat kohdassa Miten löydän tietyn tuotteen potilasoppaan tai käyttöohjeet?

Valitse sitten kyseisen PDF-tiedoston nimen alla oleva kohta Tilaa kopio

Miten nopeasti painettu potilasoppaan tai käyttöohjeiden kopio toimitetaan asiakkaalle?

Euroopan unionissa toimivat asiakkaat saavat painetun potilasoppaan tai käyttöohjeet ilman lisäkustannuksia seitsemän (7) kalenteripäivän kuluessa. Muissa sijainneissa toimitusehdot perustuvat paikallisiin määräyksiin.

Miten löydän yksilöllinen laitteen tunnistenumeron (UDI-tunnuksen)?

Katso tuote-etikettiä. UDI-tunnus koostuu kahdesta osasta: ensimmäiset 16 numeroa muodostavat UDI-DI-tunnuksen ja jälkimmäiset 18 numeroa muodostavat UDI-PI-tunnuksen.

Unique Device Identification *Laitetunniste = ensimmäiset 16 numeroa

Voit käyttää UDI-DI-tunnusta hakiessasi EUDAMED sivustosta laitekohtaisia tietoja, kuten turvallisuuden ja kliinisen toimivuuden yhteenvetoa (SSCP).